Twee exclusieve Apps voor Android & IOS

Bereken toerental App
Officiële BDS App

Bereken toerental


's Werelds enige app om u te helpen bij het berekenen van de snijsnelheid (TPM) voor kernboren en frezen voor magneetboormachines. Deze volledig geautomatiseerde app kan niet alleen worden gebruikt voor producten van BDS Maschinen GmbH, maar ook voor producten van andere merken.

Deze nieuwe TPM Calculator App is volledig offline te gebruiken, onafhankelijk van een internetverbinding.

Zo werkt de app...Selecteer het model van de magneetboormachine die u heeft, selecteer het type materiaal dat u boort, selecteer het type kernboor dat u gebruikt, selecteer de diameter van de kernboor in millimeter of in inches en druk op de knop "Berekenen".

Officiële BDS Maschinen-app


's Werelds eerste mobiele app die volledig gewijd is aan metaalkernboortechnologie. Een zeer nuttige app voor zowel booroperators als voor onze distributeurs. De exclusieve functies van de app zijn onder meer het automatisch vinden van de juiste magneetboormachine en kernboren volgens uw boorvereisten. Bereken de snijsnelheid en ken de versnellingsstappen voor uw magneetboormachine automatisch in seconden. Vindt automatisch draadsnijadapters per maat en een specifiek model magneetboormachine. Bekijk al onze productvideo's en catalogi nu op uw mobiele telefoons. Presentatie van een breed scala aan magneetboormachines, kernboren en laskantenfreesmachines.